Sauswerk

Heeft u sauswerk in uw woning of bijvoorbeeld kantoorpand en wilt u dit sauswerk laten uitvoeren door een professioneel schilder? De schilders van Spraytex staan graag voor u klaar voor iedere vorm van sauswerk. Wij kunnen u een uitstekend resultaat van het sauswerk garanderen door te werken met de nieuwste technieken en de beste apparatuur.

Werkwijze Spraytex.
Sauswerk wordt tegenwoordig niet meer handmatig gedaan, maar sauswerk wordt tegenwoordig meer en meer machinaal gedaan. Ook heeft het air-less aanbrengen van verf meer voordelen dan het traditionele sauswerk. Sauswerk met een roller laat structuur achter. Ook gaat traditioneel sauswerk veel minder snel dan met een air-less machine.


Contact
Wilt u uw sauswerk door onze professionele medewerkers laten uitvoeren of wilt u een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte ontvangen voor uw sauswerk? U kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt dit doen door te bellen naar 0164 – 24 99 24, te mailen naar info@spraytex.nl of door ons online contactformulier in te vullen.